2012. november 23., péntek

Malaccsászár abálva

Hozzávaló
  • 1,8 kg malac császárhús
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db kisebb zöldpaprika
  • 2-3 csapott ek só 
  • 1 csapott ek Benke Laci bácsi ételízesítő
  • 5 dl víz
Ha elkészült megszórni a húst körbe 
  • pirospaprika
  • szétnyomott 3-4 g fokhagyma vagy granulátum
Elkészítés
Megmosom a húst és megtisztítom a többi anyagot. Beteszem az anyagokat az edénybe, ráöntöm a vizet. Majd a sót és az ételízesítőt. Egy kicsit megrázom az edényt, hogy a só és az ételízesítő feloldódjon és mindenhol érje a húst. Lezárom a gépet és elindítom a programot.
Program: szabadon választott, idő 50 perc

Ebben az edényben készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése