Hozzávaló
- 2 ek olaj
- 1 fej lila hagyma
- 1 tk só
- 2 tk cukor
- 1 mk őrölt kömény
- 3 tk fehérbor ecet
- 60 dkg lila káposzta
- 0,5 dl vörösbor
Az eredeti recept ír még 1 mk őrölt lestyánt és 1 tk pirospaprikát is,
de most én nem használtam. Így is nagyon finom volt. Legközelebb
megpróbálom majd úgy, azzal a fűszerezéssel is.
Elkészítés
A káposztát és a hagymát is vékonyra gyalulom.Az edénybe beleteszem az
összes anyagot és jól átkeverem. Ráteszem az edény fedelét és elindítom a
RICE = Rizs programot. A sípszó után leveszem a fedőt. A káposzta
elkészült.
Ebben az edényben készítve.
Előre legyártva mert a mélyhűtést nagyon jól bírja!
Ebben az edényben készítve.
Előre legyártva mert a mélyhűtést nagyon jól bírja!
Aki szereti borral.
VálaszTörlés