2012. december 11., kedd

Kocsonya

Hozzávaló
  • 1 kg kocsonyahús (köröm, farok, bőrke, csülök, fűl)
  • 2,5 - 3 l víz
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 tk só
  • 1 tk ételízesítő saját és sótlan
  • 1/2 ek szemes bors
Elkészítés

A gép edényébe teszem a megtisztított húst, ráöntöm a vizet beleszórom a sót és fedő nélkül elkezdem forralni, hogy a habot le tudjam szedni róla. A hab leszedése után beleteszem a többi anyagot, lezárom a gépet és a CONGEE = 3 órás programra állítom. Sípszó után elkészült a kocsonya.
Tetővel ellátott műanyag edényekben, egymás tetejére téve tárolom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése