2013. január 21., hétfő

Sült csibecombok

Hozzávaló

1,20 kg alsó v felső csibecomb
1 zacskó sűlt csirke fűszersó
5-6 szál friss kakukkfű v 1 tk száraz
1 nagy fej vöröshagyma negyedelve
3 gerezd fokhagyma egészben
1 db alma negyedelve
1/2 citrom leve
0,5 dl olaj
Elkészítés
A megmosott csibecombokat abba az edénybe teszem amibe sütni fogom majd az egész zacskó fűszersóval megszórom, ráöntöm az olajat és a citrom levét. Hagyom állni 30 percet közben többször megforgatom. A sütőt előmelegítem 200C° ra,  a csirke mellé teszem  a fokhagymát és a kakukkfüve, valamint a darabolt almát. Tolom is befelé fedetlenül. Így sül 60 percet, vagy addig amíg olyan piros nem lesz mint amit szeretünk. Nálunk nagyon kelendő majonézes burgonyával vagy görög tepsis burgonyával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése