2013. február 13., szerda

Csirkepaprikás sütőben

Hozzávaló
  • 6 db csirkecomb (lehet szárny is, ki mit szeret)
  • 0,5 l tejföl
  • 0,5 l tejszín (lehet cukrozatlan habtejszín is)
  • 160g tubusos édes paprikakrém 2/3 része
  • 160g tubusos csípős paprikakrém 1/3 része
  • 1 nagy fej hagyma apróra darabolva
  • 5-6 g fokhagyma átnyomva
  • 1/4 mk őrölt könény
  • 1tk só (de ízlés szerint)
Elkészítés

A megmosott és forgójánál elvágott combokat még a csont mellett is felvágom. Minden hozzávaló anyagot összekeverek, beleteszem a combokat, jól átforgatom és egy mélyebb jénaiba öntöm. A jénai tetejét réteszem, a sütőt felforrósítom 200 C° -a. 190 C° -n és légkeveréssel 1 óra alatt elkészítem. Mi bő lével szeretjük, de lehet kevesebb szósszal is (3 dl tejföl, 3 dl tejszín). Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése